Reorganizace a zeštíhlování z pohledu praktika - Franek, Pavel
Kríza v podniku a radikálna reorganizácia vychádzajúca z analýzy súčasného stavu. Noví ľudia na vedúcich pozíciách a inovácia produkcie. Odbúranie neproduktívnych činností. Zoštíhlovanie alebo rast zmršťovaním.