Odmeňovanie starostov obcí - Mintál, Ján
Platové pomery starostov. Diferencovanosť platov starostov podľa počtu obyvateľov obce. Plat "úväzkového" starostu. Problematika každoročnej valorizácie platov starostov. Odmeny ako ďalšie zložky platu starostu. Odmeňovanie zástupcu starostu obce. Odstupné starostu obce.