Ochrana osobných údajov v pracovnom práve - Slávik, Slavomír
Právo na ochranu osobných údajov. Základné východiská pri ochrane osobných údajov. Súhlas zamestnanca so spracúvaním svojich osobných údajov, písomný súhlas preukazuje zamestnávateľ dokladom. Základné povinnosti zamestnávateľa pri spracúvaní osobných údajov. Administartívne a technické opatrenia zamestnávateľa na účely ochrany osobných údajov. Právne nástroje zamestnanca pri porušení práva na ochranu osobných údajov.