Čím více alternativ řešení, tím kvalitnější jsou výsledky
O význame diverzity pracovných tímov, výhody a pozitíva diverzity. Rovnaké príležitosti, rovnosť prístupu ku všetkým. Ako konkrétne pracuje s princípmi diverzity český Microsoft.