Marketing verejnej správy - Hrašková, Dagmar
Marketingová koncepcia. Tvorba koncepcie marketingu verejnej správy. Funkcie marketingu verejnej správy. Princípy marketingu verejnej správy. Ciele marketingu verejnej správy. Nástroje marketingu verejnej správy. Marketing obcí a regiónov.