Učiaca sa organizácia a manažment znalostí - Matušovičová, Monika, 1967-
Charakteristika znalostí. Konkurenčná výhoda. Vyhodnocovanie a integrácia nových vedomostí. Učiaca sa organizácia. Odovzdávanie informácií. Dôležitá úloha vodcovstva.