Možnosti zdokonaľovania podnikových procesov v oblasti nákladov - Serina, Pavol
Charakteristika podnikov zaradených do troch skupín. Podnikové informačné systémy. Náklady na výkon podnikovej činnosti. Ekonomická efektívnosť podnikových činností. Ekonomizácia riadenia podniku. Zlepšovanie podnikových procesov. Optimalizácia nákladov.