Charakteristika a tvorba efektívneho kontrolného systému - Uhliar, Miroslav, 1981-
Hlavné prvky kontrolného systému. Grafické znázornenie umiestnenia kontrolného systému v rámci podniku a jeho väzieb na ostatné podnikové systémy.Tvroba kontrolného systému. Podmieňujúce faktory pri návrhu kontrolného systému. Charakteristiky efektívneho kontrolného systému.