Sebareflexia v pregraduálnej príprave učiteľov - Kompoltová, Soňa
Rôzne charakteristiky pojmu sebareflexia. Autodiagnostika ako synonymum pojmu sebareflexia. Nácvik sebareflexie v pregraduálnej príprave učiteľov. Oblasti sebareflexie.