Kvalita univerzitného vzdelávania v kontexte pojmového aparátu - Nimrichterová, Jana
Kvalita vysokoškolského vzdelávania. Významný faktor odlíšenia jednotlivých vysokoškolských inštitúcií a v súčasnom období silnejúcich tlakov na trhu vzdelávania nadobúda kvalita vysokoškolského vzdelávania osobitný význam. Koncept kvality a jej riadenia. Osobitý význam kvality vysokoškolského vzdelávania.