HR forum - speciál rovné příležitosti
Trendy rovnakých príležitostí v programoch diverzity. Rovnaké príležitosti ako logická súčasť firemnej kultúry. Rovnaké príležitosti prestávajú byť pridanou hodnotou a stávajú sa štandardom. Zhodnotenie rovnakých príležitostí vo firmách - inšpirácie z Poľska. Genderový audit. Ako sa využíva flexibilná pracovná doba. Je zavádzanie rovnakých príležitostí vo firemnej praxi samozrejmosťou ?