Goodwill vznikajúci v rámci podnikových kombinácií a konsolidácie - Fabian, Peter
Zlúčenie, splynutie a rozdelenie spoločnosti podľa Obchodného zákonníka. Zachytenie godwillu v účtovníctve. IFRS (medzinárodné štandardy pre finančné výkazníctvo) a spájanie spoločností. Goodwill vykázaný v rámci konsolidovanej účtovnej závierky.