SPSS (Superior performing software systems) - modul Answer tree, Príklad segmentácie trhu - Horníková, Adriana
Program SPSS - vznik, história. Program je vyvíjaný súkromnou firmou SPSS, Inc. Chicago. Krédom firmy je premeňte informácie vo vedomosti". Program SPSS je riešený formou modulov, ktoré majú rôzne určenie. Program Answer Tree - charakteristika. Použitie algoritmov.