Odborná prax – prvý krok k vytvoreniu vzťahov s praxou - Kollárová, Daniela
Súčasťou mnohých študijných programov je príprava na budúce povolanie napr. v podobe odbornej praxe. Cielené riadenie odbornej praxe. Odborná prax na Fakulte masmediálnej komunikácie. Odborná a preddiplomová prax majú svoje významné postavenie. Prínos cieleného riadenia odbornej praxe.