Univerzitné spin-out firmy - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Charakteristika spin-out firiem. Univerzitné spin-out firmy. Výzvy a hrozby nových technologicky orientovaných firiem. Výnosy univerzitných spin-out firiem. Univerzitné fondy rizikového kapitálu. Úloha univerzít pri vytváraní začínajúcich univerzitných firiem. Prekonanie konfliktu záujmov.