Rizikový kapitál v kapitálovej štruktúre - Dudáš, Ladislav
Kapitálová štruktúra a rizikový kapitál. Rizikový kapitál v procese optimalizácie štruktúry. Vážený priemer nákladov kapitálu (WACC). Objektivizácia faktorov.