Evaluation of inter-laboratory comparison - Horníková, Adriana
Inter-laboratory comparison (ILC) - inter-laboratórne porovnanie. Štatistické možnosti, odhad, modely (miešaný lineárny model). Odhad v ILC modeli - predmet. Heteroscedastické merania.