Zlepšovanie imidžu Podnikovohospodárskej fakulty s cieľom zvýšenia konkurencieschopnosti - Pčolinská, Lenka
Charakteristika imidžu. Imidž v podmienkach vzdelávacej inštitúcie: budovanie imidžu, komponenty imidžu školy, odlišnosť ako prostriedok konkurencieschopnosti. Indikátory imidžu podľa „The Manchester Metropolitan University“. Výskumná štúdia zameraná na hodnotenie externého imidžu PHF.