Vplyv meny euro na správu daní - Beňová, Marcela
Generálny zákon ( č. 659/2007 Z.z.) o zavedení meny euro v SR. Podávanie daňových priznaní po zavedení eura. Daňová kontrola po zavedení eura. Vplyv zavedenia eura na zákon o správe daní.