Demografické profilování jako součást marketingové segmentace - Herzán, Lukáš
Segmentácia obyvateľstva podľa demografických premenných (vek, pohlavie, vyznanie, národnosť, vzdelanie a ďalšie). Demografické trendy. Demografické profily v marketingu. Generačné skupiny. Demografické členenie generačných skupín v USA. Kritika a výhrady voči demografickému profilovaniu.