Acta VŠFS Economic Studies and Analyses
Výsledky vedeckovýskumnej práce v ekonomických odboroch. Uverejňovanie pôvodných textov a vedeckých statí, ktoré splňajú metodologické a normatívne zásady vedeckých príspevkov odrážajúce stav výskumu v danej oblasti. Vydavateľ tým otvára priestor k prezentovaniu výsledkov výskumu širokému okruhu domácich i zahraničných autorov.