Generálny zákon o zavedení meny euro v Slovenskej republike - Cvečková, Mária
Zákon č. 659/2007 Z.z. - základné informácie z prijatých ustanovení tohto zákona, predpokladaný vývoj v tomto historickom procese súčasnosti. Slovník generálneho zákona, priebeh hotovostného a duálneho peňažného obehu, bezhotovostného platobného styku po dni zavedenia eura a postup pri premene majetkových hodnôt a peňažných súm.