Fenomén spotrebiteľského etnocentrizmu na Slovensku - Kopaničová, Janka, 1979-
Vysvetlenie pojmu spotrebiteľský etnocentrizmus. Vzťah etnocentrického spotrebiteľa k zahraničným produktom.CET škála na meranie spotrebiteľského etnocentrizmu. Spotrebiteľský etnocentrizmus ovplyvňovaný demografickými charakteristikami spotrebiteľa. Výsledky skúmania CET škály v krajinách strednej a východnej Európy. Meranie CET škály na Slovensku.