Dôležitosť poznatkov z pedagogických disciplín pri rozvíjaní kľúčových kompetencií učiteľov - Kompoltová, Soňa
Profesijný štandard je založený na báze profesijných kompetencií. Východiská na vymedzenie a rozvoj kľúčových kompetencií učiteľov. Zastúpenie jednotlivých pedagogických disciplín vo vymedzených kompetenciách. Názory učiteľov na zastúpenie pedagogických disciplín v študijnom pláne študijného odboru učiteľstvo odborných ekonomických predmetov.