Spotrebiteľ a elektronický obchod - Karasová, Katarína
Vymedzenie pojmu elektronický obchod. Hodnoty elektronického obchodu v západnej Európe za rok 2005 a prognóza pre rok 2009. Vývoj elektronického obchodu v Poľsku (2001-2006). Pravidlá nakupovania pri B2C elektronickom obchode.