CSR and opinion research on global solidarity - Vokounová, Dana, 1962-
Využívanie množstva zdrojov našej planéty ľudstvom. Neudržateľný trend nadrozmerného využívania zdrojov a jeho dopad na budúce generácie. Charakteristika firemnej sociálnej zodpovednosti, neprihliadanie firiem iba na vlastné zisky. Realizovaný výskum na túto problematiku. Globálna solidarita.