Informatizácia verejnej správy a úroveň kvality ľudských zdrojov - Potisková, Ingrid
Informatizácia verejnej správy. Služby popísané Európskou komisiou, ktoré má poskytovať e-vláda. Čo je dnes možné vybaviť cez internet na Slovensku. Problematika digitálnej gramotnosti úradníkov.