Podpora rozvoja malého a stredného podnikania na Slovensku z úverových zdrojov - Lesniaková, Andrea
Možnosti získavania kapitálu pre rozvoj MaSP. Problémy pri získavaní úveru malých a stredných podnikateľov. Charakteristika NARMPS (Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania). Úvery na podporu rozvoja malého a stredného podnikania zo zdrojov banky.