Analýza spokojnosti zákazníkov v Bardejovských kúpeľoch - Žembová, Zuzana
Výskum spokojnosti kúpeľných klientov v Bardejovských kúpeľoch. Výskum sledoval nasledovné oblasti: vek klientov, druh pobytu, zdroj získania informácií o možnosti pobytu, dôvod výberu Bardejovských kúpeľov, hodnotenie vybraných oblastí, hodnotenie personálu, aktivity vo voľnom čase. Návrhy a odporúčania autorky článku.