Implementácia požiadaviek regionálneho trhu práce do ekonomického vzdelávania (so zameraním na OA v SR) - projekt ESF - Šlosár, Rudolf
Príspevok je zameraný na prezentovanie projektu Katedry pedagogiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave spolufinancovaného Európskou úniou. Základným cieľom projektu je transformácia odborného vzdelávania na obchodných akadémiách (OA) prostredníctvom preškolenia pedagogických pracovníkov so zameraním na potreby trhu práce a nové trendy v oblasti vzdelávania. Očakávaná pridaná hodnota projektu.