Vybrané predpoklady rozvoja inovácií v organizáciách - Šafranová, Zora
Vybrané charakteristiky inovačnej organizácie a ich prítomnosť v organizáciách rôznej veľkosti. Na vzorke 181 organizácií autori upriamujú pozornosť na rozdiely v možnostiach rozvoja inovácií a využívania tvorivého potenciálu zamestnancov v závislosti od počtu zamestnancov organizácie.