Korupcia je vážnym rizikom podnikania - Vlčko, Ján
Vstup Slovenska do Schengenu ako veľký úspech v snahe krajiny vstúpiť do eurozóny. Očakávania predstaviteľov podnikateľskej sféry v roku 2008. Očakávané hospodárske výsledky podnikov. Vnímanie podnikateľského prostredia. Riziká pre podnikateľskú činnosť vrátane rizík na trhu EÚ. Využívanie štátnej pomoci zo zdrojov EÚ. Prípravy na zavedenie eura. Hodnotenie hospodárskej politiky vlády SR.