Novinky v zdaňovaní podnikateľov v roku 2008 (viac byrokracie) - Solík, Ján
Zmeny v zákone o dani z príjmov a v zákone o DPH. Najviac vrások na čele pridá podnikateľom novelizácia zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku, ktorá mení fungovanie zdaňovania motorových vozidiel.