Tajomstvo Stalinovej smrti - Greguš, Peter
Po odchode Lenina z politického života (december 1992) sa generálnym tajomníkom strany stal Josif Visarionovič Džugašvili, známy pod menom Stalin. Stalinova vláda, politika teroru, jeho smrť. Postalinská éra (N. Chruščov, L. Brežnev).