Súčasná situácia v poskytovaní rozvojovej pomoci 2. časť - Ščepán, Michal
Miléniová deklarácia OSN, jej obsah a ciele. Tendencie v prístupoch k rozvojovej pomoci v súčasnosti. Dva paralelné prúdy v otázkach rozvojovej pomoci - globálna rozvojová spolupráca, rozvojová pomoc bilaterálneho charakteru.