Migrácia v Európe a jej ekonomické dopady - Krausová, Ľubomíra
Súčasný stav migrácie vo svete. Cieľové krajiny. Krajiny pôvodu. Predpoveď vývoja svetovej populácie. Významné zistenia rozloženia svetovej populácie. Vplyv imigrácie na sociálnu štruktúru hostiteľskej krajiny.