K teórii štruktúrovaniu právnych noriem (pokus o sémantickú analýzu v evolučnej perspektíve) - Krošlák, Daniel
Kritická analýza trojčlánkovej a dvojčlánkovej teórie štruktúrovania právnych noriem. Súčasné chápanie štruktúry právnych noriem v slovenskej právnej teórii. Návrh niekoľkých terminologických zmien a upresnení, ktoré by mohli uľahčiť pochopenie metódy štruktúrovania pre pedagogické účely.