Schengen - hlavné dosahy vstupu - Vargová, Andrea
Podstata a pravidlá Schengenskej dohody. Na ktoré krajiny sa vzťahujú schengenské predpisy. Hlavné dosahy pre občanov Európskej únie. Hlavné dosahy pre osoby, ktoré nie sú občanmi EÚ. Schengenské aquis. Schengenský priestor sa rozšíri 31. decembra 2007. Čo je SIS - schengenský informačný systém. Slovensko a Schengen. Všeobecná implementácia Schengenského aquis.