Odchýlky od racionality vo finančnom správaní - Baláž, Vladimír
Odchýlky od racionality, čiže chyby v úsudkoch a konaní pri určitých situáciách. Charakteristika kognitívnych a emočných odchýlok. Možnosť korigovania kognitívnych odchýlok vhodným finančným poradenstvom. Neschopnosť vyhľadať a analyzovať všetky informácie.