Prijatie eura bude dôležitou métou - Vlčko, Ján
Podnikatelia vidia vývoj ekonomiky a podnikateľského prostredia mierne optimisticky - prieskum uskutočnený koncom roka 2007. Očakávané hospodárske výsledky. Riziká podnikania v roku 2008, ako ich vidia samotní podnikatelia. Hospodárska politika vlády. Názory podnikateľov na zavedenia eura a jeho vplyv na podnikateľské prostredie.