Daňové tajomstvo a poskytovanie údajov - Klasová, Viera
Povinnosť zachovávať mlčanlivosť a povinnosť zachovávať daňové tajomstvo. Čo sa nepovažuje za porušenie daňového tajomstva. Kedy môže byť daňové tajomstvo oznámené alebo sprístupnené. Oznamovacia povinnosť správcov dane. Zoznamy daňových dlžníkov.