Komentár k zákonu o účtovníctve po novelizácii vykonanej zákonom č. 198/2007 Z.z. - Moravcová, Katarína
Inventarizácia. Inventúra. Majetok a záväzky podliehajúce inventarizácii. Postup prác inventarizácie.