Podpora vzdelávania a rozvoj malého a stredného podnikania v SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Potreba vzdelanostného potenciálu v podnikateľskom sektore. Kvalita podnikateľského prostredia v SR. Štruktúra podnikateľského sektora a jeho podielu na zamestnanosti v SR a krajinách EÚ -19. Programy na podporu vzdelávania poskytované Národnou agentúrou na podporu a rozvoj malého a stredného podnikania. Schéma podpory poradenstva a vzdelávania pre malých a stredných podnikateľov.