Didaktická technika ako súčasť inovácií vo vzdelávaní na Slovensku - Zubalová, Zdenka
Požiadavky trhu a potreba zmien v prístupe ku vzdelávaniu. Vývoj technológií a meniace sa požiadavky sveta na absolventa a budúceho zamestnanca. Výsledky prieskumu pre program Partneri vo vzdelávaní P-MAT, 2005. Využívanie IKT na školách. Využívanie didaktickej technológie učiteľmi.