Správa o stave podnikateľského prostredia v Slovenskej republike s návrhmi na jeho zlepšovanie
Stav podnikateľského prostredia v SR ku koncu januára 2008. Hodnotenie podnikateľského prostredia podľa medzinárodných zdrojov.