Zákon z 18. júna 2002 č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve ...
Zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 621/2007 Z.z. Úplné znenie novelizovaného zákona a dôvodová správa k tomuto zákonu.