Inventarizácia dlhodobého majetku - Šulovská, Miriama, 1980-
Charakteristika inventarizácie majetku. Vykonanie inventarizácie. Inventúra fyzická , dokladová a kombinovaná. Spôsoby vykonania inventúry. Inventarizačné rozdiely. Základné účtovacie predpisy pre účtovanie inventarizačných rozdielov zistených inventarizáciou.