Rozvoj ekonomické glovalizace - nové směry efektivního využívaní produktivních faktorů - Balhar, Víťazoslav
Podstata konzervatívnej ekonomickej teórie rozvoja ekonomickej globalizácie. Nové smery efektívneho využívania produktívnych faktorov globálnej ekonomiky svetového hospodárstva. Rozhodujúci zvýšený význam kapitálu a jeho efektívne prepojenie s vedecko-technickým rozvojom v súčasnom období globálnej ekonomiky.