Nové techniky a tendencie internetového marketingu (vybrané aspekty) - Miklošík, Andrej
Internetový marketing ako zdroj konkurenčnej výhody. Prístup k internetu a používanie základných aplikácií v rámci Európskej únie. Zabezpečenie návštevnosti internetovej stránky. Služby PPC (plať za klik) ako perspektíva marketingu vyhľadávacích služieb. Získavanie marketingových informácií na internete.