Marketingový informačný systém ako báza pre strategické rozhodovanie vodárenských spoločností - Vokounová, Dana, 1962-
Charakteristika marketingového informačného systému. Interné záznamy podniku. Marketingové spravodajstvo. Marketingový prieskum. Tvroba marketingového informačného systému.